קניתי חימר פולימרי של דונה קאטו,
הוא ממש קשה ומתפורר, ולא הצלחתי עדין לעבוד איתו.
לפי מה ששמעתי, הוא אמור להיות ממש טוב,
נחשב הכי עמיד וחזק לאחר אפיה (יותר מפימו, פרמו וקרניט).
אז אם מישהו מכיר, אשמח לשמוע איך עובדים איתו...
תודה!
מחר אנסה כנראה לרכך אותו במג'ימיקס שלי (משמש רק לחימר פולימרי, אסור להשתמש באותם הכלים של האוכל).
ואדווח על התוצאות...
ואולי אדפוק על האריזה עם פטיש כמו שמציעים בקישור הזה?
הוא ממש קשה ומתפורר, ולא הצלחתי עדין לעבוד איתו.
לפי מה ששמעתי, הוא אמור להיות ממש טוב,
נחשב הכי עמיד וחזק לאחר אפיה (יותר מפימו, פרמו וקרניט).
אז אם מישהו מכיר, אשמח לשמוע איך עובדים איתו...
תודה!
מחר אנסה כנראה לרכך אותו במג'ימיקס שלי (משמש רק לחימר פולימרי, אסור להשתמש באותם הכלים של האוכל).
ואדווח על התוצאות...
ואולי אדפוק על האריזה עם פטיש כמו שמציעים בקישור הזה?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה